🌟 Ontdek de nieuwste release van de Parijse hotspot, Paperboy Café!

apr 30, 2024 | Schoeisel

👟: Clarks Wallabee.

🎨 Kleuren: Wit, Zwart en Roze

🗓 Release Datum: 25/04

De beroemde coffeeshop @paperboyparis, gelegen nabij Place de la République in Parijs, heeft al diverse opmerkelijke samenwerkingen op zijn naam staan! ☕️ Na succesvolle projecten met @newbalance, @reebok, @beams_official, @drmartensofficial en @asics, slaat Paperboy nu de handen ineen met @clarksoriginals. 🗞️

In januari 2023 werd deze samenwerking onthuld tijdens Paris Fashion Week. De Clarks Originals Wallabee Papergirl in het Wit, Zwart en Roze werd in een gelimiteerde oplage van 50 stuks gepresenteerd in de jaarlijkse showroom in Galerie Joseph, en zet de traditie van succes voort voor het Britse merk. Exclusief ontworpen voor dames, is het bovenwerk gemaakt van zacht suède, voorzien van een Papergirl sleutelhanger in roze suède en wordt geleverd met twee sets veters. Voor deze release hebben beide merken bovendien de zool vervangen door een duurzame Vibram-zool.

Dit unieke paar is verkrijgbaar voor 150€ in maten 36 tot 41. Ben jij klaar om verliefd te worden op deze moderne interpretatie van het Clarks-icoon?