Adidas Originals en Wales Bonner brengen een eerbetoon aan de grootste marathonlopers met een nieuwe collectie.

mei 21, 2024 | Schoeisel

👟: Adidas Samba MN, Adidas Samba Millennium, Adidas SL76

🎨: Wonderwit Blauw, Clay Asblauw, Elena Nappa, Ponny Nappa, Geel Zwart, Asblauw

🗓: 21/05

Waar @walesbonner eerder de adidas Samba en SL76 van de Duitse firma vernieuwde, keert de in Londen gevestigde ontwerpster terug met niet twee, maar drie modellen en presenteert ze haar samenwerking met @adidasoriginals voor de lente-zomercollectie 2024.

Deze nieuwe collectie bestaat voornamelijk uit sportkleding. Grace Wales Bonner liet zich inspireren door de hardlopers van Oost-Afrika, en in het bijzonder door het House of Champions in Iten, Kenia. Naast de zomerse trainingspakken en tops zijn er de Samba MN, de adidas Samba Millennium, een model dat begin jaren 2000 verscheen, en de adidas SL76. Elk paar speelt met texturen, afwisselend leer, mesh, suède en ponyhaar, allemaal in een zeer kleurrijk universum. 🌈

De Wales Bonner x adidas samenwerking, waarin de marathon centraal staat en veerkracht, uithoudingsvermogen en toewijding worden gevierd, is nu verkrijgbaar. 🏃🏻 Eén ding is zeker: wacht niet te lang om een van de items uit de collectie te bemachtigen, want ze zullen snel uitverkocht zijn!