DE OUR FORCE 1 COLLECTIE

mei 4, 2023 | Schoeisel

@nike lanceert zijn eerste virtuele sneaker, de Our Force 1, gemaakt in samenwerking met de community. 🙌

Als je nog niet van Swoosh had gehoord, hier is wat we weten: de beroemde vleugel heeft nu zijn NFT-design afdeling. đŸ–ŒïžđŸ‘Ÿ De eerste collectie van deze ultrapopulaire club heet Our Force 1, ofwel OF1 voor de ingewijden, en zal vanaf 8 mei beschikbaar zijn voor een paar uitverkoren Swoosh-leden. Deze leden ontvangen dan posters die toegang geven tot de verkoop van twee virtuele boxen ter waarde van $ 19,82, een knipoog naar het jaar waarin de eerste Air Force 1’s werden gelanceerd.

Met de eerste box, de Classic remix Box, kan je virtueel een paar sneakers uit 1982 tot 2006 kiezen (retromodellen dus) en mogelijk een nostalgie-editie in bezit krijgen. De tweede box, de New Wave Box, richt zich op releases van na 2007 die voor de gelegenheid (ook virtueel) opnieuw zijn uitgebracht, met een nogal futuristisch verrassingsmodel.

Voor wie deel willen uitmaken van het project: de toegang tot SWOOSH en tot deze NFT verkoop wordt vanaf 10 mei geopend, door middel van inschrijving op het platform. Klaar door het metaverse te wandelen? đŸŠŸ