Diane von Furstenberg x Skechers: de ultravrouwelijke pop-collab

mrt 27, 2023 | Schoeisel

We zagen het niet aankomen: Diane von Furstenberg @therealdvf nodigt zichzelf uit bij @skechers voor vrouwelijke pop sneaker-collab.Zoals ze in een persbericht uitlegt, hoopt de modeontwerpster “comfort en vertrouwen te brengen aan haar klanten” met deze collectie sportschoenen of city sneakers – naar keuze.

En wanneer het favoriete sneakermerk van de jaren 2000 de krachten bundelt met de godin van de wikkeljurk, mag het resultaat er zijn: er zijn vier modellen ontwikkeld, waaronder drie sneakers en een zomerslipper.

Elk model is versierd met de iconische make-up mond van Diane von Furstenberg en mooie rode en roze kleuren. 💗💋 Het favoriete model van deze serie is ongetwijfeld de D’Lite Red Slip, ofwel de retro sneaker Max Cushioning Elite van Skechers (die Britney Spears destijds vertegenwoordigde). De twee merken hebben ook casual kleding ontworpen voor zowel in huis of tijdens het sporten. Zo is er een legging, een sportbeha, een short en een T-shirt die speciaal bij de prints van de Skechers x Diane Von Furstenberg sneakers passen. 💫