EEN OMGEKEERDE KOMMA VOOR DE NIKE MAC ATTACK X TRAVIS SCOTT

sep 25, 2023 | Schoeisel

Het is duidelijk niet een eerste proefstuk voor Travis Scott en @nike.đŸ”„ En voor het hippe merk is het bijna een gewoonte geworden om de bekende rapper uit Houston te vragen om zijn Touch aan te brengen. 

Zeker als het gaat om de lancering van een nieuwe vintage sneaker. Na de Air Max 1 of de Air Jordan 1, kiest Nike ervoor om de ere van de iconische Mac Attack te herstellen, samen met @travisscott als ambassadeur slash ontwerper. Dit belooft een groot succes.

Wist je dat de Nike Mac Attack oorspronkelijk voor de grote tennisman John McEnroe in 1984 geproduceerd werd? Met z’n eigen lijn @cactusjack heeft @travisscott met oog voor detail de uitrusting van de bekende Amerikaanse toeleverancier herzien. đŸŒ” Met de OG Grey Black-edition ontdekken we de revisited Mac Attack van Nike voor winter 2023.

Hoewel de release pas in december gepland is, hebben we al informatie over dit pronkstuk: een tweekleurige zool, Cactus Jack-logo gecombineerd met een omgekeerde komma voor de gelegenheid. Een detail dat een verschil belooft te maken voor fans van deze langverwachte samenwerking.