Jordan Brand brengt weer 6 legendarische modellen uit

Schoeisel

Het jaar gaat flitsend van start voor Jordan Brand, dat zijn releases opvoert en 6 legendarische modellen opnieuw uitbrengt die zeker bij iedereen in de smaak zullen vallen!

Air Jordan 4 Midnight Navy: deze door Tinker Hatfield bedachte versie verscheen voor het eerst op 29 oktober 2022. Het paar doet denken aan de OG White Cement kleurstelling uit 1989, die voor het laatst werd uitgebracht in 2016.

Air Jordan 4 Black Canvas: met een basis van zwart canvas en een suède mudguard doet dit model denken aan de Air Jordan 4 Eminem in samenwerking met Carhartt, die in september 2022 werd uitgebracht en ook een comeback maakt.

Air Jordan 4 Zen Master: uitgebracht op 9 juni. Dit paar is een eerbetoon aan Phil Jackson, de legendarische coach van Michael Jordan toen hij voor de Chicago Bulls speelde.

Air Jordan 4 Military Black: Gebaseerd op dezelfde basis als de Military Blue OC uit 1989, komt dit model iets minder dan 2 jaar na de eerste release terug.

Air Jordan 1 OG Lost & Found: een eerbetoon aan de Chicago Air Jordan 1 High OG uit 1985 in een verouderde look, de Lost & Found verscheen voor het eerst in november 2022.

Air Jordan 4 Violet Ore A Ma Manière: de Atlanta boetiek en Air Jordan franchise partner heeft een lange lijst van legendarische samenwerkingen. Na al twee releases is het model terug.

We zouden ze graag willen hebben… ook al is het duidelijk dat we na de feestdagen geen cent meer over hebben. Om te onderhandelen over een toegestane (of ongeoorloofde…) budgetoverschrijding: reken op een prijs tussen €200 en €225 per paar.