JORDAN BRAND IS TERUG MET NIEUWE MODELLEN VOOR HET QUAI 54 STREETBALL TOERNOOI.

jun 11, 2024 | Schoeisel

👟 : Air Jordan 3

🎨 : Quai 54

🗓 : 10/06

Op 22 en 23 juni vindt in Parijs het beroemde internationale streetballtoernooi @quai54wsc plaats. ⛹🏽 Voor de hoofdsponsor van het evenement, @jordanclassic, is dit de perfecte gelegenheid om een nieuwe collectie te lanceren, met verschillende versies van hun iconische modellen.

Vorig jaar, ter ere van de 20e verjaardag van het toernooi, onthulde de Beaverton-franchise twee nieuwe modellen: een Air Jordan 1 Low en een Air Jordan 2. Dit jaar is de Air Jordan 1 Low opnieuw geïnterpreteerd en introduceert de Jumpman de Air Jordan 3 Quai 54.

Deze sneaker heeft een basis van generfd wit leer, gecombineerd met zwarte en donkergrijze suède panelen. Voor een opvallend contrast zijn er oranje oogjes en een geborduurd Quai 54-logo in blauw toegevoegd. Tot slot heeft het bovenwerk uit 1988 een vergeelde zool, wat zorgt voor een vintage uitstraling.

De Air Jordan 3 Quai 54 wordt geleverd in een speciale doos en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €210. Wat vind je van deze nieuwe interpretatie van Michael Jordan’s favoriete model, ontworpen door @tinkahat? 🏀