MONCLER X ADIDAS, DE SAMENWERKING DIE DE GRENZEN VAN CO-CREATIE VERLEGT

okt 11, 2023 | Schoeisel

Het is op de top van de stad dat deze nieuwe ontmoeting plaatsvindt, de alpine oorsprong @moncler omarmt de urban spirit van @adidasoriginals om vooruitstrevende modellen te ontwerpen 🦾

Als aanvulling op deze collectie onthullen de twee merken de Art of Explorers-campagne, een avontuur dat wordt uitgevoerd door personages die zijn gecreëerd door Artificial Intelligence. Deze buitengewone creatieve exploratie wordt aangevuld met een nieuw immersief platform dat wordt ondersteund door Moncler..

Geluid, video en 3D zijn het uitgangspunt voor deze digitale ruimte, die de NMD Moncler x adidas Originals laars in een nieuw jasje steekt in de vorm van een limited edition NFT die verkrijgbaar is via de adidas Confirmed app.

Naast de donsjacks, bodywarmers, jassen en trainingspakken die door de twee merken zijn ontworpen, is er ook een collectie ultra-stijlvolle winterparen. ❄️

De NMD sneaker is “monclerised” met een GORE-TEX afwerking en gewatteerde voering. De emblematische Campus is meer cocooning dan ooit. Je zou bijna in de winter willen zijn om je erin op te krullen.