TER GELEGENHEID VAN AIR MAX DAY 2024 ONTHULT NIKE ZIJN NIEUWE MODEL: DE AIR MAX DN

mrt 28, 2024 | Schoeisel

👟 : Air Max DN

🎹 : All Night, Volt, All Day, Zwart Wit & Wit Metallic Zilver

🗓 : 26/03

Op 26 maart vieren we bij @nike de ultieme sneakerinnovatie met Air-technologie. Voor Air Max Day 2024 introduceert het toonaangevende merk uit Beaverton een opwindend nieuw model: de Nike Air Max DN! In samenwerking met @supremenewyork worden maar liefst 5 prachtige kleurstellingen van de Air Max DN gelanceerd.

De revolutionaire Nike Air Max DN belichaamt de toekomst van footwear, met een bovenwerk van ademend mesh en opvallende TPU-details. Het kenmerkende swoosh-logo siert het zijpaneel, terwijl het Air Max DN embleem trots prijkt op het label, de binnenzool en de hiel. Deze baanbrekende sneaker is uitgerust met een Dynamic Air unit bestaande uit vier cilinders, wat zorgt voor ongeëvenaarde veerkracht bij elke stap. Niet alleen biedt het innovatieve dempingssysteem een dynamische loopervaring, maar het bovenwerk biedt ook ademend vermogen en uitstekende ondersteuning rondom de voet.

Ben jij klaar voor deze nieuwe revolutie in sneakerdesign? De 5 sensationele kleuren van de Nike Air Max DN zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor €170. Mis deze kans niet en ga snel naar courir.com om jouw favoriete paar te bemachtigen!