adidas x Bad Bunny: De Puerto Ricaanse Rapper Vernieuwt de Gazelle Indoor

jun 23, 2024 | Schoeisel

👟 : adidas Gazelle Indoor Bad Bunny

🎹 : Off-White

🗓 : 23/06

Van het Forum en de Campus tot de Response CL, @badbunnypr is geen onbekende van @adidas. De Puerto Ricaanse rapper herziet al enkele jaren klassieke ontwerpen van het merk met de drie strepen. Dit keer heeft hij zijn zinnen gezet op de adidas Gazelle Indoor.

De Gazelle, naast de Samba een van de iconische modellen van de Duitse gigant, maakt al meer dan twee jaar een comeback in de sneakerwereld. Nu presenteert Bad Bunny, die eerder samenwerkte met onder anderen @sean_wotherspoon, een gloednieuwe versie van de Gazelle Indoor in een Off-White kleurstelling. Het bovenwerk is gemaakt van gebroken wit leer met beige suĂšde overlays. De perforaties bij de voorvoet geven een moderne twist aan het originele ontwerp van de Gazelle uit 1968. De drie strepen zijn bedekt met zwart leer, wat ook terugkomt op de tong. Aan de buitenkant prijkt de inscriptie ‘Benito’ als eerbetoon aan Bad Bunny. Tot slot zorgt een gumzool voor een vintage uitstraling.

Deze bijzondere samenwerking is sinds gisteren beschikbaar voor €140. Mis de kans niet om een uniek stuk sneakerhistorie te bemachtigen!