Air Jordan 3 SP Nina Chanel Abney: Een Nieuwe Samenwerking

jun 24, 2024 | Schoeisel

👟: Air Jordan 3 SP Nina Chanel Abney
🎨: Bicoastal en Malachiet
🗓: 20/06

Na succesvolle samenwerkingen in 2022 op twee paar Air Jordan 2, kondigen @ninachanel en @jumpman23 hun nieuwste project aan: de Air Jordan 3 SP Nina Chanel Abney. Deze keer hebben ze de iconische Air Jordan 3 herontworpen met een focus op hoogwaardige materialen, vergezeld van een exclusieve kledingcollectie.

De in Chicago geboren schilder richt zich nu op de Air Jordan 3 in een SP-versie. Dit model, oorspronkelijk ontworpen door Tinker Hatfield in 1988, is deze keer gemaakt van eersteklas materialen. De Air Jordan 3 SP Nina Chanel Abney Bicoastal en Malachite heeft een groen canvas bovenwerk, verfraaid met suède details in dezelfde kleur. Het paar wordt geleverd met dikke koordveters, Nike Air chenille letters op de hiel en een oranje label. Oranje Air Jordan logo’s sieren de tong en de binnenkant van de schoen, terwijl subtiele co-brandings te vinden zijn op een etiquette en de binnenzool.

De Air Jordan 3 SP Nina Chanel Abney Bicoastal en Malachite wordt vandaag gelanceerd in een speciale verpakking voor €229,99. Deze exclusieve schoen is alleen verkrijgbaar in damesmaten.