Hot drop: CLOT x sacai x Nike LDWaffle “Kiss Of Death 2

okt 14, 2021 | Schoeisel

Nike viert het herfstseizoen met twee geweldige ontwerpers: Chitose Abe voor Sacai en Edison Chen en Kevin Poon voor CLOT. Na een oranje LDWaffle uitgebracht op 9 september, gaat de drievoudige samenwerking verder met de “Kiss Of Death 2” versie.

Grotendeels geïnspireerd door de 2013 CLOT x Nike Air Max 1 SP “Kiss Of Death”, fuseren het label en het swoosh merk met het iconische Japanse merk sacai rond het LDWaffle model dat in drie rondes zal worden aangeboden. De eerste, die begin september werd uitgebracht, was gewijd aan een levendige oranje kleur met rode ondertonen. De tweede is een versie waarin grijs en navy flirten met wit en een vleugje groen.

https://www.instagram.com/p/CUgxUP8PHyx/?utm_source=ig_web_copy_link

Het bovenwerk van het hybride silhouet is gemaakt van een naadloos, transparant versmolten bovenwerk. De thermo-gelaste verstevigingen accentueren de 3M reflecterende gestapelde komma’s in de middenvoet. Het ontwerp van de schoen wordt gecompleteerd door gestapelde tongelementen, veters en hiellogo’s, evenals gespikkelde langgerekte tussenzolen en een gum buitenzool.

https://www.instagram.com/p/CUgxTgavJL6/?utm_source=ig_web_copy_link

Edison Chen en Chitose Abe hebben ook een capsulecollectie kant-en-klare schoenen samengesteld die bij het paar past. De uniseks reeks omvat een jack, een joggingbroek in zwart en kaki met zichtbare witte naden, een grafisch T-shirt en sokken.

https://www.instagram.com/p/CUoT7lUvi6r/

De CLOT x sacai x Nike LDWaffle Kiss of Death 2 samenwerking is vanaf 9 oktober verkrijgbaar op de SNKRS app.