Hot drop Jeremy Scott x adidas Forum High Wings Money

Schoeisel

Zoals we je afgelopen juni al vertelden, is de cult-samenwerking tussen adidas en de geniale ontwerper Jeremy Scott weer terug van weggeweest. Voor hun eerste drop na vele jaren uit elkaar? De High Wings Money Forum uit 2003 is deze week terug.

Hij werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens een runway show in Los Angeles in 2003, uitgebracht in slechts 100 paar, en vervolgens in 2013 in een 2.0 versie. De JS adidas Forum High Wings Money maakt nu officieel een comeback in 2021 en zal worden uitgebracht in 2400 paar. De iconische dollarbiljettenprint met het gezicht van Jeremy Scott in plaats van George Washington bedekt de hele bovenkant.

This image has an empty alt attribute; its file name is jeremy-scott-adidas-forum-wings-1-money-q46154-1-1024x719.jpeg

Aan de andere kant zijn de beroemde vleugels bevestigd aan de crèmekleurige veters. Een enkelbandje is dit keer toegevoegd aan het paar, een handtekening van het Forum. Bovendien kiezen de drie strepen voor een diepgroene kleur die ook terug te vinden is op de tussenzool, op het geborduurde adidas logo en op de binnenvoering.

Hoe kun je dit ultragelimiteerde paar kopiëren? Er zijn verschillende opties. Beproef je geluk op de adidas Confirmed-app door tot 24 augustus om 9.30 uur mee te doen aan de verloting. Je kunt ook proberen een Golden Ticket te winnen dat je toegang geeft tot de verkoop (deelname tot 23 augustus om 4.45 uur). Veel succes allemaal!