De volgende Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Cave Stone’ in detail

Schoeisel

Terwijl geruchten suggereren dat 5 iteraties van de Air Max 1 x Travis Scott in de komende maanden zullen worden uitgebracht met de “Wheat” colourway in het achterhoofd, heeft een nieuwe versie het web geraakt. Een sneaker insider postte op Instagram de eerste beelden van de Travis Scott x Nike Air Max 1 “Cave Stone”.

Na de kleur van tarwe, is het tijd voor steen. Dit nieuwe silhouet, geïnspireerd door de elementen van moeder natuur, wordt gekenmerkt door koele kleuren en bedwelmende reliëfs. De overlays zijn grijsblauw, terwijl de onderlagen van mesh en de achterkant en de reliëfzooltjes lichtgrijs zijn.

Bovendien zijn de hakken en de spatborden uitgevoerd in antracietgrijs. Zwarte tussenzolen en loopvlak, evenals geruite inzetstukken op de hakken en in de buurt van het vetersysteem, maken het silhouet compleet. Onthuld in ruwe mock-up vorm door lekken expert account Py_rates_ en vervolgens afgebeeld door Instagrammer Jfgrails, het samenwerkingspaar tussen La Flame en het swoosh merk maakt een statement.

Deze Air Max 1 “Cave Stone” Travis Scott x Nike heeft vooralsnog geen datum of prijs, maar zou rond aankomende kerst zijn eerste stappen kunnen zetten. Wordt vervolgd…