JJJOUND GAAT WEER SAMENWERKEN MET NEW BALANCE AAN EEN 2002R IN GORE-TEX®

feb 27, 2024 | Schoeisel

👟 : New Balance 2002R JJJound x Gore-Tex®️

🎨: Den & Houtskool

🗓 : 15/02/24 & 22/02/24

Sneakersaddict’s favoriete duo, @jjjjound en @newbalancelifestyle, slaan opnieuw de handen ineen aan het begin van het nieuwe jaar. Gewend aan het aantrekken van de 990v3 en 991, lijkt het label van Justin Saunders de voorkeur te geven aan de New Balance 2002R sinds de release van de Storm Blue afgelopen oktober. Nu bereidt JJJound zich voor op de winter met twee nieuwe kleurstellingen, Pine & Charcoal, als onderdeel van een baanbrekende samenwerking met Gore-Tex®️.

De Canadese studio en het in Boston gevestigde merk lijken een klapper te maken in februari. Wie kan de winterkou beter trotseren dan @goretexstudio? Deze nieuwe New Balance 2002R sportschoenen bestaan voornamelijk uit robuust zwart mesh en gekleurde suède inzetstukken. Er is de traditionele ‘N’ op de zijkanten, en een Gore-Tex label boven de 2002R bevestigt de waterdichtheid van het paar. Veters in outdoorstijl en een Abzorb-zool maken het ontwerp compleet. 🏃🏻‍♀️

Ben jij klaar om de winter in stijl tegemoet te treden? 🥶 De Pine & Charcoal kleurstellingen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de JJJound website en het paar zal ook op de New Balance website verschijnen op 22 februari voor ongeveer €175.