Adidas x Ivy Park: Beyoncé tekent ‘Rodeo’ collectie

aug 18, 2021 | Mode

Beyoncé brengt een ode aan haar denim roots met een uitgebreide adidas x Ivy Park collectie geïnspireerd door de wereld van denim en spijkerstof. Ter gelegenheid hiervan heeft Beyoncé ook haar eerste kinderuitgave onthuld, met haar drie kinderen Blue Ivy, 9, en tweeling Rumi en Sir, 4, in een nieuwe campagne.

Het drie-strepen merk met Beyoncé “viert de vaak vergeten geschiedenis van zwarte cowboys en cowgirls en hun voortdurende invloed en impact op de Amerikaanse rodeo”. Als we in 2019 terugdenken aan het prachtige eerbetoon van haar zus Solange Knowles aan cowboys met het album en de korte film “When I get home”, is het nu de beurt aan Queen Be om een eerbetoon te brengen aan de stad Houston en haar rijke erfgoed. Het assortiment omvat een moderne westerngarderobe met 58 stukken, van denim jumpsuits en ensembles tot meerdere bodysuits en stukken met koeienprint, chaps, hoeden en natuurlijk sportschoenen. Waaronder? UltraBOOST, IVP Forum Mid en de langverwachte Super Sleek.

https://youtu.be/SDLhNjROEn4

In de officiële campagne is een vurige Beyoncé te zien, evenals R&B-zangeres Snoh Aalegra, model Paloma Elsesser, countryster Orville Peck, kampioen lassospeelster Emily Diana Alba en Tejano-rappers Monaleo en Tobe Nwigwe. In één clip is ook acteur Glynn Turman te zien, bekend van zijn rollen in Fargo, The Wire, How to Get Away With Murder en, natuurlijk, Cooley High. Tussen de verschillende video’s waarin de collectie werd voorgesteld, kon het publiek ook ontdekken dat ook kinderen deze adidas x Ivy Park-collectie zullen kunnen dragen. Ik ben heel blij dat IVY PARK x adidas met deze lancering nu ook kinderkleding aanbiedt. Op onze familievakanties, houden we ervan om onze outfits te coördineren. Mijn kinderen zijn vaak met mij op de set voor shoots, en dan kleden we ze in XS-maten zodat we ze kunnen matchen,” zei Beyoncé in haar beroemde interview met Harpers Bazaar.

De adidas x Ivy Park “Rodeo” collectie is vanaf 19 augustus 24 uur lang verkrijgbaar op de adidas website.