Nike x Sacai: twee Blazer Low’s versterken de gelederen

Schoeisel

Het samenwerkingsverhaal tussen het merk met de swoosh en het label onder leiding van Chitose Abe breidt zich opnieuw uit. Twee lage versies van de geliefde Nike-klassieker van de Japanse ontwerpster hebben zich bij de gelederen van deze XXL-samenwerking gevoegd.

This image has an empty alt attribute; its file name is sacai-nike-blazer-low-british-tan-dd1877-200-top-820x1024.jpeg

De Nike Sacai Blazer, die verkrijgbaar is in een veelheid aan kleuren en uitvoeringen, heeft het voorterrein en de kleedkamer veroverd. De zomer van 2021 is geen uitzondering, en na de release van de kleurrijke Magma Orange en Classic Green modellen, zijn de Iron Grey en British Tan aan de beurt.

Veters, tong, swoosh: zoals gewoonlijk is alles hier verdubbeld, gelaagd en in elkaar verstrengeld. Suède basis, leren elementen, zichtbaar schuim en ongestructureerde zool, beide voldoen aan de eisen van een Sacai x Nike Blazer samenwerking. Voor het plezier van de fans en de nieuwsgierigen, natuurlijk.

This image has an empty alt attribute; its file name is sacai-nike-blazer-low-iron-grey-dd1877-002-top-830x1024.jpeg

Naast de elegantie van de Low-versie van het model, dragen de kleurencombinaties bij aan een fijne, frisse look die bij elke outfit gedragen kan worden. Zo laat de British Tan een contrast zien tussen een diepe hazelnoot en een helder rood. Een kleurencombinatie die sterk doet denken aan de kleur die het Engelse merk Burberry dierbaar is, vandaar misschien ook de lieve naam van deze kleur. De Iron Grey met zijn afwisselend wit, staalgrijs en zwart belooft een perfecte dagelijkse sneaker te worden.

Zowel de Nike x Sacai Blazer Low Iron Grey als de British Tan zijn vanaf 31 juli verkrijgbaar op de SNKRS app voor € 119,99.