Aleali May onthult een Air Jordan 4 Veterans Day PE

Schoeisel

Een paar maanden geleden werd de Air Jordan 4 met camo vorm, bedacht door de trouwe medewerkster van de Jumpman, Aleali May, officieel onthuld op 11 november. Een vrijlating gereserveerd voor “vrienden & familie” ter gelegenheid van Veteranendag.

De productieve Aleali May blijft putten uit haar familie-erfgoed en sterke culturele stromingen voor het ontwerp van haar paren in samenwerking met Jordan. Na de Jordan XIV Low “Fortune” waar ze de vrouwen in haar leven uitnodigde om de campagne te belichamen, keert de ontwerpster terug met een Air Jordan 4 als eerbetoon aan haar vader, een voormalig soldaat in het Amerikaanse leger tot 2013.

Het silhouet is versierd met een bruine en groene camouflageprint op het zandkleurige bovenwerk. Andere belangrijke details zijn een suède tussenzool, tong en hiel, en een paarse binnenzool met het kenmerkende ‘A’-logo van Aleali May. Om het ontwerp compleet te maken is het gebruikelijke ‘Flight’-logo op de tong vervangen door een verwijderbaar klittenbandstuk met ‘Jumpman Compass’.

Het paar, dat alleen is uitgebracht voor vrienden en familie van de ontwerper, is nog niet gecommercialiseerd, maar misschien wordt het binnenkort vrijgegeven voor het publiek?