Nike Air Adjust Force: een aankomende samenwerking met Ambush?

Schoeisel

De Nike Air Adjust Force uit 1996, een silhouet dat dit jaar zijn 25e verjaardag viert, zal een comeback maken onder het toeziend oog van Yoon Ahn en haar label Ambush. Tijdens een bezoek aan het hoofdkantoor van Nike in Portland, gaf de Amerikaans-Koreaanse ontwerper een voorproefje van deze samenwerking die binnenkort het daglicht zou moeten zien.

Na vele malen de Nike Dunk High te hebben herzien, staat Ambush op het punt om een model terug te brengen waar basketbalfans al lang op hopen. De Nike Air Adjust Force, uitgebracht in 1996, had een gedurfd ontwerp en verwisselbare FitWrap bandjes in verschillende teamkleuren. Tijdens zijn bezoek aan de Nike campus in Portland, teasde Yoon Ahn wat van de focus van de schoen in een volledig zwarte colorway met witte details zoals logo’s.

Hoewel er nog maar weinig aanwijzingen over het volledige silhouet zijn onthuld, kunnen we aan de hand van het voorbeeld dat op de Instagram van de ontwerper is onthuld, al zien dat de buitenzool zal worden gemaakt van gerecyclede Nike Grind-materialen.

De AMBUSH x Nike Air Adjust Force wordt verwacht in de komende maanden bij Nike en geselecteerde retailers!