Hot drop: de nieuwe Asics x Bape samenwerking

okt 5, 2021 | Schoeisel

De twee entiteiten van Japanse oorsprong bundelen hun krachten voor een samenwerking. De Asics x Bape GEL-1090 hardloopschoen uit 2003 is voorzien van de iconische Franse camouflage, en onthult een campagne die is opgenomen op de daken van Parijs.

Terwijl de Fashion Week in volle gang is in het hart van de Franse hoofdstad, hebben uitrustingsfabrikant Asics en streetwearlabel Bape besloten samen te werken rond een iconische sneaker uit de jaren 2000. Het GEL-1090 paar is bijgewerkt met GEL dempingstechnologie met behoud van de details die grotendeels echoën de jaren 2000 en de beroemde wijk Harajuku, waar het merk Bape werd geboren in 1993.

Niet verrassend is de sneaker voorzien van Bape’s beroemde camouflage. Verschillende tinten blauw, rood en wit sieren de vorm van het paar, dat een Franse exclusiviteit is. De BAPE x Asics-samenwerking zal in zeer beperkte hoeveelheden verkrijgbaar zijn in de Parijse winkel in het 4e arrondissement, op de website bapefrance.com en in de BAPE®-hoek in de Galeries Lafayette op de Champs-Elysées, voor een prijs van 140€.