Hier is hoe je de Air Jordan 1 x Travis Scott x Fragment kopieert

Schoeisel

Maandenlang werd er tevergeefs naar uitgekeken, maar nu is de meest verwachte sneaker samenwerking van de zomer eindelijk beschikbaar voor het publiek. Als de Travis Scott en Hiroshi Fujiwara versie van de Air Jordan 1 is waar je naar op zoek bent, hebben we de manieren om dit klompje te bemachtigen voor je op een rijtje gezet.

This image has an empty alt attribute; its file name is Travis-Scott-X-Fragment-X-Air-Jordan-1-High-6-min-1024x683.png

Hoe kun je het weerstaan? Of je nu een fan bent van La Flame’s bangers, een fan van de Jordan 1’s of zelfs een fan van de Fragment stijl, je moet toegeven dat deze Air Jordan 1 “Military Blue” iets te bieden heeft. Naast de gebruikelijke lijnen van het model en de omgekeerde Swoosh die Travis dierbaar is, hypnotiseert de nieuwe blauwe kleur van deze samenwerking. Een blauwe kleur die aanwezig is op de buitenzool, de toe box en de hiel. Fijn geplaatst in een set van inzetstukken met wit leer, verfrist deze tint deze klassieke NBA schoen.

This image has an empty alt attribute; its file name is Travis-Scott-X-Fragment-X-Air-Jordan-1-High-1-min-1024x683.png

Bovendien, hoe kun je niet genieten van de fijne details van dit model. Reeds op elke hiel zetten de twee kunstenaars hun embleem. Het Cactus Jack logo op het linker model, de twee bliksemschichten omcirkeld door het Fragment logo gestempeld op het rechter: de handtekeningen van de kunstenaars.

En op elke tussenzool, voor de gelegenheid vergeeld, staat een modelidentificatiecode. En alsof we konden vergeten wie de twee breinen achter deze sneaker zijn, zetten Hiroshi Fujiwara en Travis Scott ook hun namen op de tong. Terwijl alle acteurs van dit creatieve werk nog een laatste keer elkaars hand vasthouden en de plastic verpakking rond de doos van deze Air Jordan 1 versieren.

This image has an empty alt attribute; its file name is Travis-Scott-X-Fragment-X-Air-Jordan-1-High-2-min-1024x683.png

Zoals je kunt zien, trekt deze nieuwe samenwerking al een paar maanden publiek. De Fragment x Travis Scott Air Jordan 1 “Military Blue” staat gepland om uitgebracht te worden op 29 juli, voor een prijs van 200€. Maak je geen zorgen, er zullen de komende dagen nog genoeg verlotingen plaatsvinden. Maar SNKRS en Nike.com zijn nog steeds de beste plaatsen om te kopen op de dag van de release. De meer fanatieke onder jullie kunnen hun geluk ook direct beproeven op de shop van de Houston rapper.

In ieder geval wensen we je veel succes met deze nieuwe release, die zowel fans als resellers zal bevallen. We zien je graag op de ochtend van 29 juli om te proberen deze Fragment x Travis Scott Air Jordan 1 “Military Blue” te bemachtigen.