Nike onthult 3 Dunk Low ‘Paisley Pack

jan 4, 2022 | Schoeisel

De populariteit van de Nike Dunk zal het komende jaar niet afnemen. Het swoosh-merk is van plan zijn aanbod uit te breiden met een “Paisley Pack” bestaande uit verschillende kleurstellingen, dat de iconische Perzische print kaapt die meestal op bandana’s prijkt.

Het ontwerpteam van Nike vindt altijd gedurfde manieren om zijn klassieke silhouetten te moderniseren, zoals blijkt uit de Nike Dunk Low, die de een na de ander is uitgebracht, maar nooit verouderd. Voor vrouwen brengt het merk uit Oregon in 2022 een nieuw pack uit dat gebaseerd is op een tijdloze print: de bandana. Dit paisley pakket zal uit verschillende iteraties bestaan. Terwijl de blauw/witte en zwart/witte kleurstellingen officieel op het web zijn verschenen, is een derde groen/wit silhouet ook geteased op @die_sel666’s Instagram-account.

Alle 3 de silhouetten hebben overlays van glad wit premium leer, aangevuld met contrasterende tinten blauw, groen en zwart. Zoals aangekondigd, siert een elegante paisleyprint de bandjes en de achterkant van de hiel. Witte tussenzolen en rubberen buitenzolen maken het ontwerp compleet.

Voorlopig is er nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar alle 3 de versies zullen naar verwachting in 2022 hun debuut maken. Hou je ogen open!