Stüssy X Nike: Air Force 1 Mid onthuld

Schoeisel

Om de 40e verjaardag van de Air Force 1 Mid in 2022 te vieren, slaan het merk met de swoosh en het Californische label Stüssy de handen opnieuw ineen. Het slanke ontwerp heeft een tweekleurig bovenwerk van zwart en wit generfd leer.

Na de Nike Zoom Spiridon, de Huarache en de Air Force 1 low, zijn Stüssy en Nike weer aan de slag. Terwijl de Air Force 1, die in 1982 het levenslicht zag, in 2022 zijn 40e verjaardag viert, onthullen de twee merken, die gewend zijn aan samenwerkingen, een Air Force 1 Mid black & white. Het merk Stüssy is te vinden op de tong, ook geborduurd op het enkelbandje. Het ontwerp van het paar wordt ook gekenmerkt door een geperforeerd Stüssy logo op de toebox, net als de Nike SB Dunk Low “Night of Mischief” die in 2019 wordt uitgebracht. Bovendien doen ronde metalen zakjes in hetzelfde patroon zich gelden op de hiel voor een vreselijk stijlvolle look.

Een officiële releasedatum moet nog worden aangekondigd, maar de Nike Air Force 1 Mid x Stüssy zal naar verwachting in 2022 worden uitgebracht op de SNKRS app en bij geselecteerde retailers. Blijf op de hoogte!