Voor de feestdagen nodigen adidas en Courir ons uit in hun familie!

dec 24, 2021 | Levensstijl

Het eindejaarsfeest nadert met rasse schreden: het ideale excuus voor een reünie met vrienden en familie, mooie blikken, kleine attenties, cadeautjes en meer of minder geslaagde shots om het moment te vereeuwigen! In deze nieuwe campagne nodigt de adidas x Courir familie ons uit om deel te nemen aan de festiviteiten en tegelijkertijd een stijlvolle garderobe aan te bieden.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es COURIR_ADIDAS_MH0199.jpg

De groepsfoto, het verplichte onderdeel van elke feestelijke bijeenkomst? In deze nieuwe eindejaarscampagne bundelen het merk met de drie strepen adidas Originals en het sneakermerk Courir hun krachten om een reeks beelden te onthullen die de traditionele familiefoto in stijl en goed humeur doen herleven! Wat staat er op de agenda? Klassieke, leuke en comfortabele outfits, een paar danspasjes, verfijnde sneakers met gouden of geborduurde details, gelach en een mooie medeplichtigheid.

In deze verfrissende boodschap van saamhorigheid, die ons eraan herinnert hoe leuk we het vinden om samen te komen, als gezin, met vrienden of als team, geven Courir en adidas ons de sleutels in handen om dit warme moment te kruiden. De tijdloze Stan Smith is verkrijgbaar in drie versies die spelen met witte en gouden contrasten, terwijl de witte Forum Low is voorzien van een reeks geborduurde logo’s, opschriften en gekleurde graphics. Anderzijds is de iconische Superstar gekleed in een bovenwerk van glad wit leer en suède inzetstukken in beige, zwarte en kaki tinten. Tot slot is er de futuristische Ozelia in een mooie beige kleurstelling.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es COURIR_ADIDAS_MH1734.jpg

Alle adidas Originals silhouetten zijn nu te vinden op de Courir website!